Over Rob Boer

Rob Boer - Topfit MassageRob Boer is geboren in 1957 te Den Haag. En heeft daar lager beroepsonderwijs gevolgd. In 1971 is hij verhuisd naar Delft. Na 22 jaar werkzaam geweest te zijn bij de toenmalige ABN Bank. En 4 jaar werkzaam geweest te zijn bij de Dienst Omroepbijdragen te Den Haag, heeft hij in 1996 zijn diploma facility management gehaald te Utrecht. Vervolgens heeft hij zich vanaf 1998 omgeschoold tot masseur/ stoelmasseur. Op zicht een rare move, maar wie Rob al langere tijd kent, weet dat hij zich altijd al bezig heeft gehouden met het faciliteren in en het tonen van interesse in zijn medemens.

In 1998 tot 1999 cursussen gevolgd voor de polariteitmassage in Delft. In 2000 heeft hij zijn officiële TouchPro® licentie voor stoelmassage behaald. Sinds januari 2000 heeft hij zijn eigen massagepraktijk / stoelmassagebedrijf gevestigd in Delft onder de naam Topfit Massage.

In der loop der jaren heeft hij nog diverse cursussen gevolgd voor verscheidene massagetechnieken en methodes. De certificaten hangen als getuigen hiervan in de praktijk aan de muur.

Na 11 jaar een praktijk aan huis te hebben gehad is de praktijk verhuisd naar een super mooie locatie in verzorgingshuis “Die Buytenweye” in Delft. Hij zelf heeft gelijktijdig na 41 jaar Delft verruild voor Zoetermeer.

Webdesign: Caps Lock Media