Nieuws

Topfit massage wegens vakantie gesloten

De praktijk is vanwege vakantie gesloten van vrijdag 2 september t/m vrijdag 9 september Lees meer »


Aangepaste openingstijden

Onlangs is er weer een lockdown ingegaan dat is u vast niet ontgaan. Hetgeen betekent dat de praktijk vanaf 17.00  uur gesloten is. Alle avond afspraken zijn komen te vervallen! Lees meer »


Topfit Massage met Hemelvaartsdag gesloten

De praktijk is vanaf  woensdag 12 mei t/m 16 mei gesloten. Vanaf maandag 17 mei bent u weer van harte welkom. U kunt dan ook weer afspraken inplannen.

 


Lockdown verlengd!!

De corona lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Dit is door de overheid besloten. Lees meer »


Praktijk gesloten i.v.m. Lockdown

De praktijk is momenteel gesloten vanwege coronamaatregelen (LOCKDOWN) van de overheid. Wanneer alles goed gaat mag de praktijk op 20 januari weer open Lees meer »


Topfit Massage met kerstreces.

De praktijk is gesloten van woensdag 23 december t/m vrijdag 2 januari 2021.

Lees meer »


Even een weekje er tussenuit

De praktijk is wegens vakantie gesloten van 14 augustus 12.00 uur t/m 23 augustus . Vanaf maandag 24 augustus bent u weer van harte welkom.


Praktijk op 25 mei weer open!

Vanaf maandag 25 mei mag de praktijk weer open. De openingstijden wijken voorlopig de eerste weken iets af.  Reden hiervoor ligt in feit dat de praktijk gehuisvest is in het Zorgcentrum “die Buytenweye”. en deze is nog geheel of deels op slot voor bezoekers. Lees meer »


Topfit Massage tijdens Corona

Vanaf maandag 11 mei mogen contactberoepen weer starten met de werkzaamheden. Echter geldt op dit moment dat nog niet voor Topfit Massage.  Lees meer »


Corona maatregelen verlengt tot 20 mei 2020

De regering heeft op 20 april de bestaande maatregelen in verband met het Coroanavirus verlengd tot en met 20 mei 2020 Lees meer »


Webdesign: Caps Lock Media