Pieters Plus

Pieter's PlusWat is “Pieters Plus”? Pieters Plus is een aanvullende service dienst van de Stichting Pieter van Foreest. Pieter van Foreest  biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten op gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

“massage op maat” is één van die services. Topfit Massage verzorgt deze massage.

Al lid van Pieters Plus

Wanneer u al lid bent van Pieters Plus dan kunt u via cliëntenservice van Pieter van Foreest  aanmelden voor een massage naar keuze.  Cliëntenservice is tijdens kantooruren te bereiken via het telefoonnummer  015-251 36 90 of via clientenservice@pietervanforeest.nl . Na uw aanmelding bij cliëntenservice wordt er door Topfit Massage contact met u opgenomen voor de definitieve afspraak.

Nog geen lid van Pieters Plus

Wanneer u nog geen lid bent van Pieter Plus kunt u zich via cliëntenservice als lid aanmelden. Vervolgens kunt u tegelijkertijd aanmelden voor een massage naar keuze. Zowel het aanmelden als lid alsmede het aanmelden voor de massage  doet u via het bovengenoemde telefoonnummer of e-mailadres. Na uw aanmelding bij cliëntenservice wordt er door Topfit Massage contact met u opgenomen voor de definitieve afspraak.

Meer informatie & tarieven

Voor meer informatie en tarieven over Pieter’s Plus gaat u naar de Pieter’s Plus website.

Webdesign: Caps Lock Media