Referenties

Reacties van klanten:


 1. Elise - 22 mei 2018

  Net een heerlijke rug/schouder massage gehad, met altijd goede resultaten!
  in een relaxede en ontspannen sfeer!

 2. Marijke Timmerhuis - 11 februari 2016

  De stoelmassage die ik onverwachts van Rob kreeg op mijn werk was een aangename en werkzame ervaring. Dat ga ik toch maar eens vaker (laten) doen !

 3. Louise - 9 februari 2016

  Rob is vriendelijk en professioneel, en het was een heerlijke massage. Top!

 4. Naam mandy - 20 februari 2014

  Om de 3 a 4 weken laat ik mij masseren door Rob, en het is een aanrader. Geen pijn in mijn nek meer. Ik hoop dit nog heel lang te blijven doen.

 5. Sascha van Eijk (GGZ Delfland) - 21 december 2012

  De massages van Rob maken letterlijk veel los ! Een heerlijk cadeau voor mijn team, iedereen was blij verrast en super relaxed na de behandeling. We hopen dat vaker te kunnen doen !.

  Gouden handjes hoor, Rob. Onze complimenten !

 6. Cees Zuiderwijk - 6 oktober 2012

  Fantastische professionele massage. Prima geslapen en na twee dagen heb ik nog een drive als een sneltrein.
  Gelukkig heb ik al weer een nieuwe afspraak staan.

  Bedankt Rob!

 7. Heleen Dierdorp - 21 mei 2012

  Rob’s stoelmassage is echt een aanrader! Hij gaat zorgvuldig te werk (checkt eerst of er ‘pijnpunten’ zijn) en gaat dan vriendelijk doch doortastend aan de slag. Na zo’n sessie kun je fit en verkwikt weer aan het werk! Ik ben ervan overtuigd dat dit voor een werkgever eerder geld bespaart dan kost (preventie ziekteverzuim)… Ga zo door Rob!

 8. Leo en Joke - 19 december 2011

  Hallo Rob, al enige tijd bezoek ik samen met Leo jouw massage-praktijk TopFit in Delft. Door zijn parkinson en zijn beperking is Leo angstig en dat resulteert dat weer in stijfheid en blokkades. Jij zorgt dan door je ontspannen massage en rustige humorvolle aandacht, dat Leo na een uurtje soepeler en met meer zelfvertrouwen kan bewegen. En ook niet onbelangrijk, hij wordt er een blijer mens van! Groet ook namens Leo, Joke

 9. Marianne Mevissen - 15 maart 2011

  Hallo Rob,

  Het was leuk om bij jou de workshop Hot Stone te doen. De tips en trucs ga ik zeker toepassen. Het boekje is een goede aanvulling om alles thuis nog eens na te lezen.

 10. Stien van Oosten - 28 februari 2011

  He Rob,

  De stoelmassages is heel top, ik kom er van bij als ik bij jou geweest ben voor mijn rug. En voor het werk wat wij doen is het alleen maar goed om dat te doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Rinus van Dam - 23 februari 2011

  Ik kom om de 6 a 8 weken bij Rob, dan geef ik aan waar ik pijnklachten heb die gaat hij dan behandelen. Fit en ontspannen kom ik dan weer thuis kan alles doen zonder pijn en dat al 4 jaar helemaal top (fit). Zouden meer mensen moeten doen en niet te vergeten het is ook prettig om gemasseerd te worden


Laat een reactie achter

Webdesign: Caps Lock Media